Op zoek naar woning?

woning
Lenen voor een woning Belfius.
Let op, geld lenen kost ook geld. Uw woondroom realiseren. Kies de lening of groene renovatieoplossing die bij u past. Leen nu extra voordelig aan 130%, 1 voor uw groene renovatie. Staycation is de trend voor deze zomer. En laat een vakantie in eigen tuin nu net de ideale gelegenheid zijn om uw woning te renoveren, een verbouwing te doen of de perfecte woning te zoeken. Voor uw woonlening en een uitgebreid pakket aan groene renovatieoplossingen bent u bij Belfius aan het goede adres. Bereken uw lening 2 en vraag ze online aan. Voor de aankoop, bouw of verbouwing van uw woning, of de aankoop van bouwgrond. minimum 12.500 euro. verschillende looptijden mogelijk. vaste of variabele formule. wederopname mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Meer info Simuleer uw hypothecaire lening Groene renovatielening. Voor het energiezuinig maken van uw woning of om ze te beschermen tegen brand of inbraak. minimum 2.500 euro. vast tarief en geen dossierkosten. Meer info Simuleer uw renovatielening Renovatielening. Voor al uw renovaties in en rond uw woning. minimum 2.500 euro. vast tarief en geen dossierkosten. vaste maandelijkse aflossingen. Meer info Simuleer uw renovatielening. De zon, dat is genieten van een terrasje of een heerlijke barbecue met vrienden.
De Goede Woning, Antwerpen Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
Op 18 maart 1923 traden de Belgische Staat en de Provincie Antwerpen toe als aandeelhouder; op 31 december 1938 de Stad Antwerpen. In 1949 veranderde de maatschappij haar naam in De Goede Woning. In 2008 fusioneerde De Goede Woning, samen met Huisvesting Antwerpen, Perisfeer en Onze Woning tot Woonhaven Antwerpen.
Woning gezocht, buren gevonden ondersteunt burgers die woningen zoeken voor erkende vluchtelingen.
Lieve, Marcel en Rochehat huizen samen, dankzij de melding Tijdelijk Wonen. Met het project Woning Gezocht, Buren Gevonden ondersteunt ORBIT vzw burgers die erkende vluchtelingen bijstaan in hun zoektocht naar huisvesting. Wegens de verhoogde aankomst van asielzoekers werden er door heel wat Vlaamse gemeentebesturen lokale opvanginitiatieven LOIs ingericht. De kans is groot dat ook jouw gemeente maandenlang azielzoekers opvangt in afwachting van hun erkenning. Wie erkend wordt als vluchteling mag in België blijven. Maar dan begint de klok pas écht te tikken. Erkende vluchtelingen moeten binnen de twee maanden het opvangcentra verlaten en een eigen woning zien te vinden. Ondanks dat ze tijdens hun zoektocht naar huisvesting met heel wat obstakels geconfronteerd worden, is de ondersteuning die ze hierbij krijgen vaak onvoldoende. Hun sociale netwerk is nog klein, ze spreken nog onvoldoende Nederlands, ze hebben geen ervaring met de Vlaamse huurmarkt, en er leven bij verhuurders heel wat misverstanden over verhuren aan deze doelgroep. Een heleboel vluchtelingen, waaronder ook gezinnen met kinderen, kwamen zo al terecht in de daklozenopvang, worden opgevangen bij vrienden of familie, of kiezen noodgedwongen voor veel te kleine huurwoningen van erbarmelijke kwaliteit.
Sociale Woning Stad Lokeren.
Dinsdag: van 9 12 en van 13 tot 16.30 uur. Woensdag: van 9 12 en van 13 tot 16.30 uur. Donderdag: van 9 12 en van 13 tot 16.30 uur. Vrijdag: van 9 12 en van 13 tot 16.30 uur.
Wijns Vastgoed Woningen Villa's.'
5 redenen om samen te werken met Wijns Vastgoed. Je huis verkopen via het Wijns Vastgoed-stappenplan. Hou me op de hoogte. Sortering: Prijs Type Gemeente Recent. Zoeken Uitgebreid zoeken. Bekijk op kaart Toon panden in lijst. Te koop: Woning. Te koop: Pastorijwoning.
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Kortenberg.
de waarde van de woning. en de gezinsgrootte. De prijs moet betaalbaar zijn, en is nooit hoger dan de prijs van een vergelijkbare woning op de private huurmarkt. Huurders die geen of amper een inkomen hebben betalen de minimale huurprijs.
Zet je woning op de kaart.
Om de vragenlijst vlot te doorlopen raden we je aan om je energierekening en de oppervlakte van je woning er even bij te nemen. 14163 gezinnen doen al mee. Om de vragenlijst vlot te doorlopen raden we je aan om je energierekening en de oppervlakte van je woning er even bij te nemen.
Lenen voor een woning Crelan.
Wilt u bouwen, kopen, renoveren of uw woning energievriendelijker maken? U vindt heel wat inspiratie in ons magazine Mijn huis. Bekijk het magazine online of haal uw gratis exemplaar bij uw Crelan-agent. Bekijk het magazine online. Leen op maat van uw behoeften én uw budget. Simuleer uw woonkrediet. Een bedrag lenen voor grote werken aan de woning? Doet u energievriendelijke investeringen? Leen dan super voordelig! Een bestaand woonkrediet heropnemen. Open een bijkomende lening zonder notariskosten. Overbrug de periode tussen de aankoop van uw nieuwe woning en de verkoop van uw oude. Hebt u een nieuwe woning op het oog en wilt u uw huidige woning verkopen? In dat geval is een hypotheekoverdracht een voordelige oplossing. Lenen voor uw woning. Voor elk project biedt Crelan een lening aan met verschillende tarieven en mogelijkheden.

Contacteer ons